Dit doen we.

DIENSTEN

Een school dient een inspirerende, prikkelende en prettige omgeving te zijn. Een plek waar leerlingen of studenten uitgedaagd worden om te leren of werken. Een plek waar een gezonde, veilige en geborgen ruimte wordt geboden aan zijn gebruikers.

Dit kan soms al gedaan worden met relatief eenvoudige ingrepen welke een groots resultaat kunnen opleveren! De COMB. denkt hierin graag met uw mee. Onderstaand vindt u de mogelijkheden. Mocht uw wens er niet bij staan is het uiteraard ook mogelijk om samen te sparren over uw wensen!

ONTWERP

Een totaal ontwerp voor uw school kunt uw zorgen dat het gebouw feilloos aan het sluiten bij uw pedagogische aanpak, de leerlingen/leerkrachten, en de lessen. De COMB. ontwerpt enkel scholen waardoor we gespecialiseerd en vakkundig met uw mee kunnen denken.

Door bij aanvang van de opdracht goed te onderzoeken wat de wensen en behoeftes zijn, wordt ervoor gezorgd dat het ontwerp perfect aan gaat sluiten u onderwijsinstelling. In een, vrij in te vullen proces, kijken we samen in welke mate uw project uitgewerkt moet worden, en wat de rol van de COMB. hierin kan zijn.

Van enkel een plattegrond, tot volledig in 3D uitgewerkte beelden of zelfs het begeleiden van de realisatie! Samen maken we van uw onderwijsinstelling een inspirerende plek. Een plek waar uw studenten en docenten optimaal kunnen functioneren. En waar iedereen kan en mag uitblinken in hetgeen waar zij goed in zijn!

LEZINGEN

Wat kunnen we nog meer doen aan sociale veiligheid? Waarom gebeurt er altijd wat op het schoolplein? Hoe houden we overzicht op de leerlingen? Soms is het fijn om bij dagelijks voorkomende vragen even een nieuwe en frisse blik op uw onderwijs, of pedagogische aanpak te krijgen. Want ja, dit maakt het mogelijk om het onderwijs en zijn omgeving steeds opnieuw aan te laten sluiten bij de maatschappij en zijn ontwikkelingen.

In een lezing van de COMB. komt Linda van Orsouw bij u langs en vertelt u alles over sociale veiligheid in het onderwijs en hoe u dit eenvoudig en door middel van ruimtelijke vormgeving kunt verbeteren of optimaliseren. U kunt met zowel kleine als grote aanpassing echt verschil maken, en uw gebouw een bijdrage laten doen aan het onderwijs wat uw aanbiedt.

ADVIES /CREATIVE SESSIES

Wij horen wel eens dat een lezing interessant is maar dat de vertaalslag naar het eigen schoolgebouw soms nog lastig te maken is. Echter het laten maken van een compleet interieurontwerp kan soms weer niet omdat kosten hoger zijn, en een totale verbouwing soms ook uit den boze is.

In dat geval kan de COMB. bij u langs komen voor een advies of creatieve sessie. In overleg bekijken we wat uw wensen zijn en komen we een of twee dagdelen bij uw op locatie langs. De COMB. geeft op dat moment advies over hoe je dingen het beste aan kunt pakken, en waar verbetering te behalen valt.

Wil je een stap verder? Dat kan door middel van een creatieve sessie met de eindgebruikers van het gebouw. Samen gaan jullie op creatieve wijze de knelpunten in beeld brengen, en op basis daarvan stelt de COMB. een advies op. Dit is dus een nog specifieker advies, met knelpunten in beeld, en passend bij jullie onderwijs.

CONTACT

de COMB.
de Verver 5
5371 MZ Ravenstein

Tel: (0486) 782966
Mail: info@decomb.nl

ingeschreven in architectenregister onder nr. 4.200129.003

LEZING AANVRAGEN

ADVIES AANVRAGEN